Heb jij isolatie of zonnepanelen? Deel je ervaring en maak kans op 1000 euro!

Iedereen die zijn buren graag een handje helpt, door ervaringen met energiebesparende maatregelen te delen, kan zich aanmelden als SlimmeBuur. Handig, want zo kan iedereen die daar nog vragen over heeft op de website zoeken naar het antwoord. Klinkt simpel, en dat is het ook!

Bovendien maak je van 28 maart t/m 31 mei 2022 kans om het aankoopbedrag (tot €1000,-)* op jouw uitgevoerde maatregel terug te winnen!

* Bekijk hier de actievoorwaarden

Adres
We laten op de kaart zien waar je ongeveer woont. Je adres wordt niet openbaar.
Op dit e-mailadres ontvang je meldingen, bijvoorbeeld als een buur contact met je zoekt. Dat gebeurt helemaal anoniem, we delen je e-mailadres nooit met iemand anders.

Veelgestelde vragen

 • Hoe gaat SlimmeBuur.nl om met mijn gegevens?
  Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom gaan we zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om een profiel voor je aan te maken waarmee je in contact kunt komen met andere buren.

  Het contact met een buur is (als je dat wil) helemaal anoniem en we delen je e-mailadres nooit met iemand anders. Je kunt zelfs aangeven dat buren jouw naam niet kunnen zien. Verder verkopen we jouw persoonsgegevens niet, ze zijn alleen bedoeld om buren te helpen.

 • Ik ben geen expert, kan ik me toch aanmelden als SlimmeBuur?
  Om je buren verder te helpen hoef je zeker geen doorgewinterde energiebespaarcoach te zijn. Alleen al met het delen van jouw ervaring zijn je buren geholpen. Klinkt simpel, en dat is het ook!  
   

 • Waarom richt SlimmeBuur zich alleen op zonnepanelen & isolatiemaatregelen?
  Er zijn natuurlijk veel meer dingen die je kunt doen om energie te besparen, maar we hebben er voor gekozen om het overzichtelijk te houden met maatregelen die veel voorkomen en veel impact hebben zoals je huis isoleren en zonnepanelen plaatsen.

Voor wie is SlimmeBuur?

Iedereen die zijn buren graag een handje helpt, door ervaringen met energiebesparende maatregelen te delen, kan zich aanmelden op de website. Handig, want zo kan iedereen die daar nog vragen over heeft op de website zoeken naar het antwoord. Klinkt simpel, en dat is het ook! 

SlimmeBuur is een initiatief van klimaatstichting HIER en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. 

HIER logo

Een illustratie van buren die hun SlimmeBUUR bedanken voor zijn advies