Over SlimmeBuur

SlimmeBuur is dé website waar buren elkaar adviseren over energie besparen. In Nederland zijn al veel mensen slim bezig door bijvoorbeeld hun huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. Maar er zijn ook mensen die nog vragen hebben voordat ze zo'n energiebesparende maatregel uit laten voeren. En aan wie kun je die vragen nu beter stellen dan aan je buur die het nodige uitzoekwerk al gedaan heeft? 

Ladder

Voor wie is SlimmeBuur?

Iedereen die zijn buren graag een handje helpt door ervaringen te delen, kan zich aanmelden op de website. En iedereen die vragen heeft, kan op de kaart zijn eigen SlimmeBuur zoeken en een berichtje sturen. Klinkt simpel, en dat is het ook!

Meld je aan als SlimmeBuur Zoek een SlimmeBuur

  
HIER logo         NPL

Een initiatief van HIER

SlimmeBuur is een initiatief van klimaatstichting HIER. HIER helpt je slimme keuzes te maken die ook goed zijn voor het klimaat. Zoals bijvoorbeeld energie besparen. HIER doet dit helemaal onafhankelijk en zonder commercieel belang.

SlimmeBuur wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Meer weten? Ga naar de website van HIER

We helpen je graag verder!

Wil je nog meer weten over SlimmeBuur of wil je met ons samenwerken? Neem contact op met initiatiefnemer HIER:

Klimaatstichting HIER
Zuilenstraat 7A
3512 NA Utrecht

+31 (0)30 711 6900
info@slimmebuur.nl 

Om te helpen met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus, werkt HIER thuis. Dat betekent dat wij niet bereikbaar zijn via de vaste telefoonnummers. Wil je ons bereiken, stuur dan een mail naar info@slimmebuur.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb jij isolatie of zonnepanelen?

En mogen jouw buren vragen hoe je dat geregeld hebt? Meld je aan als SlimmeBuur & win je aankoopbedrag terug tot €1000! *

Meld je aan als SlimmeBuur