Hoe werkt SlimmeBuur?

SlimmeBuur is dé website waar buren elkaar adviseren over energie besparen.  Op onze website vind je een overzicht van alle SlimmeBuren in Nederland die isolatie en zonnepanelen hebben. Ze kunnen je meer vertellen over de kosten, energiebesparing én de juiste uitvoerder. Ook handig, je kunt filteren op postcode, bouwjaar, type woning en energiebesparende maatregel. Zo vind je altijd een SlimmeBuur die antwoord geeft op jouw vragen! 

Ladder

Voor wie is SlimmeBuur?

Iedereen die zijn buren graag een handje helpt door ervaringen te delen, kan zich aanmelden op de website. En iedereen die vragen heeft, kan op de kaart zijn eigen SlimmeBuur zoeken en een berichtje sturen. Klinkt simpel, en dat is het ook!

Meld je aan als SlimmeBuur Zoek een SlimmeBuur

  
HIER logo         NPL

Een initiatief van HIER

SlimmeBuur is een initiatief van klimaatstichting HIER. HIER helpt je slimme keuzes te maken die ook goed zijn voor het klimaat. Zoals bijvoorbeeld energie besparen. HIER doet dit helemaal onafhankelijk en zonder commercieel belang.

SlimmeBuur wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Meer weten? Ga naar de website van HIER

Zoek een SlimmeBuur

Vul hieronder jouw postcode (bv. 1234 AB) in en en stuur vervolgens een SlimmeBuur een berichtje met jouw vragen. Klinkt simpel, en dat is het ook! 

We helpen je graag verder!

Wil je nog meer weten over SlimmeBuur of wil je met ons samenwerken? Neem contact op met initiatiefnemer HIER:

Klimaatstichting HIER
Zuilenstraat 7A
3512 NA Utrecht

+31 (0)30 711 6900
info@slimmebuur.nl 

Om te helpen met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus, werkt HIER thuis. Dat betekent dat wij niet bereikbaar zijn via de vaste telefoonnummers. Wil je ons bereiken, stuur dan een mail naar info@slimmebuur.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.