Onze partners

Initiatiefnemer HIER wil graag zoveel mogelijk mensen helpen om slimme keuzes te maken die ook nog goed zijn voor het klimaat. Daarom werken we graag samen met bedrijven en organisaties, die net als wij, graag bijdragen aan de oplossing van het klimaatprobleem. 

Partner worden? Neem contact met ons op!

Logo Greenchoice

Greenchoice is niet zomaar een bedrijf. Maar een groene beweging. Waar iedereen zich bij kan aansluiten. Samen met 600.000 klanten worden elke dag groene keuzes gemaakt. Greenchoice levert Nederlandse groene stroom, bosgecompenseerd gas en helpt bij het zelf opwekken van groene stroom en het besparen van energie. 

"Met klanten die die hulp weer omzetten in tips aan hun eigen buren – en dus een SlimmeBuur worden – wordt de groene energiebeweging in ons land steeds groter. Zo versnelt de lokale energietransitie en komt een groen Nederland steeds dichterbij."  

 

Logo Pluimers

Pluimers Isolatie isoleert jaarlijks duizenden woningen waardoor wooncomfort toeneemt en energieverbruik daalt. Goed voor de portemonnee maar ook erg belangrijk voor het klimaat, want minder stoken betekent minder CO2 uitstoot. 

“Wie kan beter vertellen over de voordelen van isoleren dan je eigen SlimmeBuur? Wij moedigen onze klanten aan om ook een SlimmeBuur te worden en de duurzame missie samen succesvol te maken!”

 

Solease logo

Solease heeft de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen.

"SlimmeBuur, een initiatief van klimaatstichting HIER, zorgt ervoor dat we elkaar kunnen helpen om stappen te zetten richting een duurzaam huis en dat past goed bij onze droom."

Glaspunt logo 

Glaspunt

Als glaszettersbedrijf heeft Glaspunt door de jaren heen al veel huizen voorzien van HR++ isolatieglas. Glaspunt vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van een duurzame woning met een hoog wooncomfort, maar helaas zijn veel woningen nog voorzien van enkel of oud dubbel glas.

"Door samen te werken met SlimmeBuur hopen wij dat enthousiaste SlimmeBuren anderen kunnen overtuigen om ook te kiezen voor HR++ isolatieglas en zo heel Nederland duurzaam te maken.”  

 

Logo DHZ DHD

Doe het zelf. Doe het duurzaam! stimuleert en ondersteunt consumenten om zelf hun huis te verduurzamen. Met een paar simpele maatregelen kun je thuis direct energie en water besparen. Goed voor je portemonnee én het klimaat. Op de website Doe het zelf. Doe het duurzaam! staan veel tips en handige kluswijzers. Ook in de bouwmarkten kun je terecht voor advies.

‘’Je kunt veel zelf doen om je huis te verduurzamen. Word SlimmeBuur en deel je ervaringen met mensen bij jou in de buurt. Of vraag een ander om hulp.’’

 

Ook werken we samen met: 
 

Logo vattenfall