Bergen (L)

SlimmeGemeente

Samen op weg naar een energieonafhankelijk Bergen ​​​​​​

In 2030 willen we in onze gemeente energieonafhankelijk zijn. Dit betekent dat we net zoveel energie opwekken als dat we zelf gebruiken. Om deze mooie ambitie te behalen is het belangrijk dat we allemaal meehelpen. Via dit platform kom je in contact met buren en dorpsgenoten. Laat je inspireren en adviseren door wat andere al hebben gedaan.

 

Ben je op zoek naar meer informatie over de verschillende maatregelen en subsidies of wil je graag onafhankelijk gespecialiseerd advies? Kom dan ook eens langs in het Energiehuis, de fysieke locatie van VerduurSAMEN2030, of neem eens een kijkje op de website:

 

www.verduursamen2030.nl

Er zijn al 9 SlimmeBuren in gemeente Bergen (L)
Foto van een buur die aanbelt

Tips over energie besparen

Logo Verduursamen2030 Bergen

Alle energie die we besparen, hoeven we niet op te wekken. Jij kunt je steentje bijdragen aan de mooie ambitie van de gemeente Bergen door energie te besparen. Om je hiermee te helpen, is er een campagne ontwikkeld waarmee we tips delen om energie te besparen. Dit doen we bijvoorbeeld via social media, onze nieuwsbrief en op posters.

Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op:

www.verduursamen2030.nl

Alles over energie besparen

Door je woning te isoleren of het plaatsen van zonnepanelen kun je flink besparen op je energierekening. Je leest hier alles over de verschillende mogelijkheden, voor- en nadelen en (niet geheel onbelangrijk) de kosten.