Onafhankelijk advies over energie besparen in Zevenaar

Er zijn 16 SlimmeBuren in Zevenaar met één of meer energiebesparende maatregelen. Ze kunnen je meer vertellen over de kosten, de besparing en de juiste uitvoerder.

Aan de slag met energie besparen in Zevenaar

Het Gelderse Zevenaar ligt vlak tegen de Duitse grens en kent een lange geschiedenis. Door de ligging in het hart van de Liemers, had het een strategische positie die een belangrijk stempel drukte op de ontwikkeling van de stad. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leed de stad veel schade, maar de wederopbouw ging voortvarend te werk. 

Inmiddels groeide de stad naar ruim 44.000 inwoners en bijna 20.000 huishoudens. In Zevenaar heeft 64% een koopwoning met een gemiddelde WOZ waarde van €212.000 (2020).  

Zevenaar streeft ernaar in 2040 energieneutraal te zijn en alle gebruikte energie duurzaam op te wekken. Op de website van de gemeente Zevenaar is veel informatie te vinden over de ambities, maatregelen en ondersteuning voor inwoners en ondernemers die er is rondom het thema duurzaamheid. Hier vind je ook meer informatie over wat je zelf kunt doen

Woon je ook in één van de 12 wijken in Zevenaar zoals Tolkamer, Pannerden, Babberich, Angerlo, Giesbeek of Herwen? En wil je energie besparen advies van één van jouw Zevenaarse buren?

Bekijk dan welke Zevenaarse buren jou kunnen adviseren over energie besparen, isolatie of zonnepanelen!

Meer steden in de provincie Gelderland: Apeldoorn, Arnhem, Ede, Nijmegen