Onafhankelijk advies over energie besparen in Den Bosch

Er zijn 18 SlimmeBuren in Den Bosch met één of meer energiebesparende maatregelen. Ze kunnen je meer vertellen over de kosten, de besparing en de juiste uitvoerder.

jacques de kok

Den Bosch
Hoekwoning/twee-onder-een-kap
Voor 1975
140 m²

Dakisolatie

Glas of kozijnen

Muurisolatie

Zonnepanelen

Heb Hybride warmtepomp, alles dubbel glas dak zelf geïsoleerd
airco als aanvulling muren geïsoleerd

Energie besparen advies Den Bosch

De Noord-Brabantse vestingstad ‘s Hertogenbosch (beter bekend als Den Bosch) was eeuwenlang een pelgrimsoord voor katholieken. Den Bosch heet ook wel ‘moerasdraak’, omdat het als garnizoensstad met omliggende moerasgebieden lange tijd onneembaar was. En ten tijde van carnaval staat het beter bekend als Oeteldonk. 

Den Bosch is één van de oudste steden van Nederland en de omringende vlakte kende al bewoning in de Würm-IJstijd, er werden sporen gevonden van een Neanderthaler nederzetting van 40.000-70.000 voor Christus. Vandaag de dag telt de stad ruim 155.000 inwoners waarvan ruim 73.000 huishoudens. Zo’n 53% heeft een eigen woning en de gemiddelde WOZ waarde is €295.000 (2020). 

Op de website van de gemeente is veel informatie te vinden over de duurzame ambities van de gemeente. Je vindt hier informatie over wat je als inwoner zelf kunt doen, inspirerende voorbeelden van inwoners die je voorgingen en de plannen voor de nabije toekomst.

Woon je ook in één van de 14 wijken in Den Bosch zoals Maaspoort, Engelen, Graafsepoort, De Groote Wielen, Empel of Vinkel? En wil je energie besparen advies van één van jouw Bossche buren?

Bekijk dan welke Bossche buren jou kunnen adviseren over energie besparen, isolatie of zonnepanelen!

Meer steden in de provincie Noord-Brabant: Breda, Eindhoven, Etten-Leur, Helmond, Tilburg