Onafhankelijk advies over energie besparen in Arnhem

Er zijn 25 SlimmeBuren in Arnhem met één of meer energiebesparende maatregelen. Ze kunnen je meer vertellen over de kosten, de besparing en de juiste uitvoerder.

Aan de slag met energie besparen in Arnhem

Arnhem is een prachtige ruim opgezette Gelderse stad met een elitaire uitstraling. Arnhem is één van de oudste nederzettingen van Nederland, er zijn sporen van bewoning gevonden uit de prehistorie en ook in de Middeleeuwen had Arnhem een interessante strategische ligging nabij belangrijke waterwegen. Dat hadden de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog ook goed in de gaten en de Slag om Arnhem vond dan ook niet voor niets hier plaats. Nog steeds herinneren de vele monumenten in de stad aan deze geschiedenis.

Momenteel telt Arnhem ruim 162.000 inwoners en ruim 81.000 huishoudens. In Arnhem heeft 44% van de inwoners een koopwoning met een gemiddelde WOZ waarde van €217.000.

De gemeente Arnhem heeft grote ambities als het gaat om de energietransitie en verduurzaming van de stad.

Op de website van de gemeente lees je meer over deze ambities en alle duurzaamheidsinitiatieven voor inwoners en ondernemers. Hier vind je ook meer informatie over de verschillende subsidies die er mogelijk zijn.

Woon je ook in één van de 24 wijken in Arnhem zoals Klarendal, Klingelbeek, Monnikenhuizen, Sint Maarten Sonsbeek, Heijenoord Lombok of juist de binnenstad? En wil je energie besparen advies van één van jouw Arnhemse buren?

Bekijk dan welke Arnhemse buren jou kunnen adviseren over energie besparen, isolatie of zonnepanelen!

Meer steden in de provincie Gelderland: Apeldoorn, Ede, Nijmegen, Zevenaar