Onafhankelijk advies over energie besparen in Alphen aan den Rijn

Je vindt hier een overzicht van alle SlimmeBuren in Alphen aan den Rijn die isolatie en zonnepanelen hebben. Ze kunnen je meer vertellen over de kosten, energiebesparing én de juiste uitvoerder.

Gerrit Hofland

Alphen aan den Rijn
Tussenwoning
Vanaf 2000
170 m²

Dakisolatie

Glas of kozijnen

Muurisolatie

Vloerisolatie

Zonnepanelen

Onze woning is perfect geïsoleerd, voorzien van een groot aantal panelen

Aan de slag met energie besparen in Alphen aan den Rijn

De Zuid Hollandse gemeente Alphen aan den Rijn ligt midden in het Groene Hart van Nederland. De stad is bekend vanwege museum Archeon en vogelpark Avifauna. Al in de Romeinse tijd was het een nederzetting van formaat, met een gunstige ligging aan de belangrijke vaarroute die de rivier De Rijn vormde en nog steeds vormt.  

Alphen aan den Rijn groeide de laatste decennia flink naar een hedendaags inwoneraantal van ruim 112.000 met ruim 48.000 huishoudens. In de stad heeft 64% een eigen woning met een gemiddelde WOZ waarde van €264.000 (2020).

De gemeente Alphen aan den Rijn biedt op de website veel informatie over de ambities, mogelijkheden, adviezen en subsidies die beschikbaar zijn voor inwoners en ondernemers rondom energie. 

Woon je ook in één van de 16 wijken in Alphen aan den Rijn zoals Kerk en Zanen, Hoorn, Lage Zijde, Zegersloot, Ridderveld of Hoge Zijde? En wil je energie besparen advies van één van jouw Alphense buren?

Bekijk dan welke Alphense buren jou kunnen adviseren over energie besparen, isolatie of zonnepanelen!

Meer steden in de provincie Zuid-Holland: Den Haag, Gouda, Rotterdam, Zoetermeer